Twaróg
Nabiał
Twarogi według regionalnej receptury
Jak wyobrażasz sobie idealny twaróg – świeży, delikatny, ze śmietaną, cebulą i szczypiorkiem, a może na słodko? Twaróg, inaczej ser biały, jest znany w całej Polsce. W Starej Mleczarni nasi serowarzy dbają, by każdy twaróg miał właściwą konsystencję i wyśmienity, naturalny smak.
Jak powstaje najlepszy twaróg w Polsce?
Wysoka jakość wyrobów mleczarskich Starej Mleczarni to zasługa wartościowych substancji odżywczych i niepowtarzalnego smaku, które powstają z połączenia rzemieślniczego kunsztu i nowoczesnej technologii. Proces produkcyjny oparty jest na najlepszych składnikach oraz tradycyjnych metodach wytwarzania z udziałem pracy ręcznej!
Skontaktuj się z nami, by poznać pełną ofertę polskich, naturalnych twarogów chudych, półtłustych i tłustych ze Starej Mleczarni

Masz pytanie, opinię, sugestię? Dodaj komentarz!